DUBAİ CRUİSE VİZESİ İLE TATİLİN TADINI ÇIKARIN..


Dubai Cruise Vizesi sayfamızda vize başvurularından önce ilgili seyahatin detaylarına dair bilgi vermeyi amaçladık. Cruise kelime olarak seyir anlamını taşımaktadır. Günümüzde yüzen otel şeklinde tabir etmiş olduğumuz Cruise gemileri ismini buradan almaktadır. Cruise gemisi yolculukları ile şehirler, ülkeler ve kıtalar arası seyahat edilebilmektedir. Gemide bulunan odanızın camından bakarken farklı şehirler veya ülkelere uyanma fikri ile birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. İçerisinde bulunan barlar, marketler, kuaförler ve birçok alternatifin yer aldığı yüzen şehir olarak kabul edilmektedir.

GEZİLAB VİZE DANIŞMANLIK olarak Cruise Vizesi başvuru işlemleri sırasında profesyonel olarak danışmanlık hizmeti sağladığımızı hatırlatmak isteriz. İletişim adreslerimizi kullanarak vize temsilcilerimiz ile görüşebilir ve başvuru sürecini oldukça kolay ve hızlı bir şekilde başlatabilirsiniz.


Dubai Cruise Vize Başvurusu

Birleşik Arap Emirlikleri’nin en büyük ve en kalabalık şehri Dubai, Basra Körfezi’nin güneydoğu kıyısında yer almaktadır. BAE’ni oluşturan yedi emirlikten biridir. Ülkenin hızla büyüyen şehirlerindendir ve bu nedenle de dünyanın farklı yerlerinden insanların, iş ve eğlence için sıklıkla ziyaret ettiği yerlerin başında gelmektedir. Ancak seyahat etmeden önce bazı adımlar tamamlanmalıdır.

Cruise Gemi Turu için öncelikle kendinize bir rota belirlemeniz gerekmektedir. Hangi şehrin hangi limanından gemiye katılım sağlayacak olduğunuzun ve seyahati nerede sonlandıracak olduğunuzun belirlenmiş olması gerekmektedir. Bir sonraki adımda söz konusu rotaya uygun bir tura katılmak yer almaktadır.

Başvuru işlemlerini başlatmak için vize uzmanlarımız ile iletişime geçmeniz yeterli olmaktadır. Vize temsilcilerimiz sürece dair bilinmesi gerekenleri tarafınız ile paylaşarak başvurunun en uygun şekilde gerçekleştirilmesi konusunda hizmet vermektedir.

Dubai Cruise Vize Nasıl Alınır?

Vize muafiyeti bulunmayan ülkelerin vatandaşları seyahat etmeden önce vize almalıdır. Türkiye’de Dubai vizesi, Dubai Göçmenlik Ofisi aracılığıyla alınmaktadır. E-vize olarak düzenlemekte olup belgenin çıktısı alınarak pasaport ile birlikte seyahat edilebilmektedir Vize 24-72 saat arasında onaylanmaktadır. Onayladığı tarihten itibaren 30 gün boyunca geçerli olup e-posta adresinize iletilmektedir.

Dubai Cruise Vize Süresi Uzatma

Cruise vize süresini uzatma imkanınız vardır. Vize bitiş tarihinden 10 gün önce GEZİLAB VİZE DANIŞMANLIK ile iletişime geçmeniz işlemler için yeterlidir. Uzatma başvurularında ilaveten ödeme yapmanız gerekmektedir. Uzatma onayınız geldiğinde vizenizin 30 gün daha süresi olacaktır.

Dubai Cruise Vize ile ilgili Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Dubai vize başvurularının işlem süresi dosya işleme girdikten sonra 24 ile 72 saat arasında değişmektedir. Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ofisinin tatil günleri olan Cuma ve Cumartesi bu sürenin dışındadır. Tatil günlerinden dolayı oluşabilecek uzamalardan GEZİLAB VİZE DANIŞMANLIK sorumlu değildir.