YUNANİSTAN VİZESİ


Gezilab Vize Danışmanlık, Yunanistan vize başvurularında vize danışmanlık firması olarak bireysel ve kurumsal olarak hizmet vermektedir. Vize Merkezi'nin hiçbir şubesi telefon, e-posta ya da SMS yoluyla yapılan bilgilendirmelerden herhangi bir ücret talep etmemektedir.

Yunanistan’a kısa ve uzun süreli seyahatler için vize müracaatları, konsolosluk vize başvuru işlemleri için yetkilendirilmiş vize başvuru merkezleri ve akreditasyonu bulunan turizm seyahat acenteleri aracılığıyla kabul edilmektedir. Schengen vize başvurularınız için Yunanistan için vize başvuru merkezlerine ve seyahat acentelerine vize başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Gezilab Vize Danışmanlık’tan Yunanistan turistik, ticari ve akraba ziyareti vize başvuruları için Yunanistan için vize başvuru süreci hakkında kapsamlı bilgiler alabilirsiniz. Yunanistan’a turistik, aile ziyareti ve iş seyahati düzenleyecek kişilerin Yunanistan’a vize başvurusunda bulunmaları ve vize işlemlerini doğru bir şekilde başlatmaları aynı şekilde hızlı sonuçlandırabilmeleri açısından önemlidir.

Yunanistan İçin Vize Çeşitleri

Yunanistan Turistik Vizesi, Yunanistan Ticari Vizesi, Yunanistan Aile/Arkadaş Ziyareti Vizesi, Yunanistan Kültürel Sportif Konferans Vizesi, Yunanistan Gemici Vizesi, Yunanistan Şoför Vizesi, Yunanistan Eğitim Vizesi, Yunanistan Transit Vizesi dahil tüm vize kategorilerinde 90 güne kadar kısa süreli seyahat için vize başvurusu gerçekleştirilir.

Vize Başvurusu

Yunanistan Devleti, T.C. umuma mahsus (bordo) pasaport hamili kişileri vize prosedürüne tabi tutmaktadır. Yunanistan’a seyahat edecek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, Yunanistan’a seyahatleri öncesinde Yunanistan Konsolosluğu temsilciliklerine vize başvurusunda bulunmaları gerekir. Vize başvurusu için süratle vize müracaatı yapmanızı gerektiren acil durumlar için Gezilab Vize Danışmanlık temsilcileri ile irtibat kurunuz.

Yunanistan Vize Ücreti

Yunanistan vize ücreti, Yunanistan Turistik Vizesi, Yunanistan Ticari Vizesi, Yunanistan Aile/Arkadaş Ziyareti Vizesi, Yunanistan Kültürel Sportif Konferans Vizesi, Yunanistan Gemici Vizesi, Yunanistan Şoför Vizesi, Yunanistan Eğitim Vizesi, Yunanistan Transit Vizesi başvurularına göre değişiklik göstermektedir. Başvurunuzun önceliklerini belirlemek, sorunsuz bir vize başvurusu gerçekleştirmek ve güncel vize ücretleri için Gezilab Vize Danışmanlık ile iletişime geçebilirsiniz.

Vize Başvurusu Ne Kadar Sürede Sonuçlanır?

Yunanistan için vize başvuru işlemlerinin eksiksiz ve başarılı bir şekilde yürütülmesi halinde ortalama olarak 4 ila 15 iş günü içinde vize başvurusu sonuçlanır. Ancak konsolosluğun randevu yoğunluğu ve ek evrak talebi süreci gibi beklenmedik durumlar göz önünde bulundurularak; Yunanistan seyahat planının aksamaması için vize başvurusunun seyahat tarihinden en az 4 hafta önce yapılması doğru olur.

Gezilab Vize Danışmanlık Temsilcileri Yunanistan Seyahat Planınıza Nasıl Yardımcı Olur?

Gezilab Vize Danışmanlık – Yunanistan departmanı, vize işlemleri için gerekli olan evrak toplama ve doldurma prosedürlerini tamamlamanıza yardımcı olur.

30.000 Euro teminatlı yurt dışı seyahat sağlık sigortası ve Yunanistan otel-uçak bileti rezervasyonları gibi işlemlerinizi de gerçekleştirerek vize başvuru işlemlerinizin kolaylaşmasını ve hızlı bir şekilde sonuçlanmasını sağlar.

Vize Başvurusu için Randevu Almam Zorunlu mu?

25 Eylül 2014 tarihinden itibaren Yunanistan Schengen vizesi başvurusunda bulunan kişilerin biyometrik veri işlem kaydı yaptırması gerekir. Bütün ülkelerin dahil olmaya başladığı biyometri veri sistemine son 5 yıl içinde kayıt yaptıran kişilerin tekrar biyometrik veri merkezine gitmeleri gerekmez. Parmak izi bilgilerini beyan edebilmeniz için size uygun olan randevu tarihi ve saati temsilcilerimiz tarafından planlanacaktır.

Gezilab Vize Danışmanlık - Yunanistan ülke departmanı temsilcileri, vize işlemlerini sizin adınıza planlamaya ve sizin yerinize vize takibini yapmaya hazırdır.

Başvurunuz ile ilgili gereken evraklar hakkında bilgiye ulaştıysanız, lütfen hazırlamış olduğunuz evrakları adresimize kargo veya kurye aracılığı ile postalayınız veya elden teslim ediniz.

Yunanistan için vize başvuru işlemlerinin sonuçlanmasının ardından pasaportunuz, isteğiniz doğrultusunda size kargo/kurye aracılığı ile ulaştırılacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Yunanistan’a giriş yapabilmeleri için vize almaları gerekmektedir. Ancak diplomatik, hususi ve hizmet pasaportu sahipleri her bir yıl için 90 günü aşmamak koşuluyla Yunanistan’da kalabilmektedirler.

Yunanistan vize başvurusu için bizi arayabilirsiniz. 0312 419 73 53